Kolejne dofinansowanie do studiowania na WSIIZ!

Szanowni Studenci,

Szanowni Kandydaci na studia,

15 kwietnia 2024 r. rozpoczęła się rekrutacja na studia II stopnia na kierunek DIETETYKA, gdzie 36 studentów zdecydowanych na kształcenie w trybie niestacjonarnym, w ramach ścieżki kształcenia Bezpieczeństwo żywności i żywienia, skorzysta z 20% dofinansowania do czesnego [PRZEZ CAŁY OKRES STUDIÓW!], w ramach projektu pn. „Modyfikacja programu studiów II stopnia na kierunku Dietetyka w Wyższej Szkole Inżynierii i Zdrowia w Warszawie”. Program dofinansowany jest przez UE ze środków Funduszy Europejskich dla Rozwoju Społecznego 2021- 2027 (FERS).

Dofinansowanie do czesnego to nie wszystko, co dla Was przygotowaliśmy! Macie niepowtarzalną okazję realizować kształcenie przy zaangażowaniu przedstawicieli środowiska społeczno-gospodarczego, zarówno w Uczelni, jak i bezpośrednio w siedzibie przyszłych pracodawców. Dodatkowo studenci biorący udział w projekcie będą mieli możliwość skorzystania z darmowych szkoleń/ kursów oraz zajęć wyrównawczych, które pozwolą im nabyć kompetencje właściwe dla branży rolno-spożywczej.

Pamiętajcie, że ilość miejsc jest ograniczona. Ze wsparcia skorzystać będzie mogło wyłącznie 36 kandydatów, którzy wybiorą ścieżkę kształcenia BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI i ŻYWIENIA w trybie niestacjonarnym.

Więcej informacji znajdziecie na stronie internetowej: https://wsiiz.pl/fers.dietetyka

Zapraszamy również do kontakt telefonicznego pod nr tel.:

22 562 35 12

22 562 35 14.

Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia


Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia

ul.Bitwy Warszawskiej 1920 18, 02-366 Warszawa
woj.mazowieckie
tel. (22) 562-35-00
fax. (22) 646-34-18